Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Steekpartij Vlissingen, verdachte aangehouden

Toegevoegd: 09-08-2017, 14.14 uur - Update: 09-08-2017, 17.19 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is woensdagmiddag iemand ernstig gewond geraakt bij een steekpartij. Er is één persoon aangehouden.


Het incident vond rond 13.45 uur plaats op een veldje bij de kruising van de Bloemenlaan met de Vincent van Goghlaan. Ter plekke troffen agenten een 32-jarige Vlissinger aan met een steekwond. De man is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar was een rendez-vous geregeld met de Rotterdamse traumahelikopter.

De gewonde is bij aankomst direct binnengebracht bij de spoedeisende hulp. Het traumateam heeft zich daar bij het ambulanceteam gevoegd en is enige tijd later zonder patiënt vertrokken. Kort na het steekincident kon overigens al een verdachte worden aangehouden. Dat gebeurde op het Baskenburgplein. Het gaat om een 28-jarige man uit Vlissingen. De verdachte is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex in Middelburg.

Mes
Volgens de politie lijkt het erop dat de mannen ruzie hebben gekregen bij de Irislaan maar meer details hierover zijn nog niet bekend. Na de aanhouding zijn verschillende politiehonden ingezet om te zoeken naar het gebruikte steekwapen. Dit werd namelijk niet bij de verdachte aangetroffen.

Tijdens de zoekactie meldden zich twee medewerkers van een rioolreiniginsbedrijf. Zij hadden namelijk een mes aangetroffen. Dit is door de politie veiliggesteld. Of het gaat om het wapen dat vanmiddag werd gebruikt moet nog worden onderzocht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marja (9-8-2017 om 14:37)
ik heb respect voor de politie maar word het niet eens tijd dat ze daar eens flinke charches uitdelen???en patrouilleren in burger????er spelen daar verdorie kindjes in de speeltuin die straks niet meer durven,kunnen,of niet meer mogen spelen door zulke laaghartige ratten...gelijk opruimen voor jaren tussen r.hun eigen soort
Cookie-instellingen beheren