Steekpartij Vlissingen, verdachte aangehouden

Toegevoegd: 09-08-2017, 14.14 uur - Update: 09-08-2017, 17.19 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is woensdagmiddag iemand ernstig gewond geraakt bij een steekpartij. Er is één persoon aangehouden.

Het incident vond rond 13.45 uur plaats op een veldje bij de kruising van de Bloemenlaan met de Vincent van Goghlaan. Ter plekke troffen agenten een 32-jarige Vlissinger aan met een steekwond. De man is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar was een rendez-vous geregeld met de Rotterdamse traumahelikopter.

De gewonde is bij aankomst direct binnengebracht bij de spoedeisende hulp. Het traumateam heeft zich daar bij het ambulanceteam gevoegd en is enige tijd later zonder patiënt vertrokken. Kort na het steekincident kon overigens al een verdachte worden aangehouden. Dat gebeurde op het Baskenburgplein. Het gaat om een 28-jarige man uit Vlissingen. De verdachte is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex in Middelburg.

Mes
Volgens de politie lijkt het erop dat de mannen ruzie hebben gekregen bij de Irislaan maar meer details hierover zijn nog niet bekend. Na de aanhouding zijn verschillende politiehonden ingezet om te zoeken naar het gebruikte steekwapen. Dit werd namelijk niet bij de verdachte aangetroffen.

Tijdens de zoekactie meldden zich twee medewerkers van een rioolreiniginsbedrijf. Zij hadden namelijk een mes aangetroffen. Dit is door de politie veiliggesteld. Of het gaat om het wapen dat vanmiddag werd gebruikt moet nog worden onderzocht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Shabab (15-8-2017 om 03:25)
Vlissingen de stad achter de duinen met een heerlijke boulevard een stad met 2 gezichten maar dat is bijna overal in Nederland
Jac (10-8-2017 om 14:03)
Het is er hier in de "Getto" nog niet echt verbeterd sinds oud/nieuw. ivm mijn reuma loop ik vaak voor het slapen nog even een blokje om, bepaalde straten en hoeken van straten vermijd ik bewust. Staat altijd schorriemorrie en kun je niet normaal voorbij lopen zonder "aangesproken" te worden, of erger. Maar is misschien ook wel een beetje de schuld van de samenleving, die jongere hebben in deze participatiemaatschappij bijna geen kans. Je zult ze bij de hand moeten nemen en ze individueel moeten helpen, anders blijf je er last van houden. Er word veel gepraat maar weinig echt praktisch gedaan..... Zie alleen dat l'escaut de huizen wat aan het opknappen is, maar of die jongeren daar nu zo veel baat bij hebben?.
Ik (10-8-2017 om 09:39)
Uiteraard. Dit is niet de hoofdreden zoals Ger meent. Zo heb ook jij weer wat van mij geleerd. Geen dank hè.
jy Grootveld-boucherie (9-8-2017 om 23:15)
@ marja: Het is nu niet gebeurd door dat tuig dat daar rondhangt, hij is gestoken met een mes in de Hercules Segherslaan en toen naar de bloemenlaan gelopen om wat voor reden dan ook en daar in elkaar gezakt. Weet wel ffe de feiten! En die kinderen die daar rondhangen zijn geloof ik meer gewent want die hebben me daar een bek, die woorden sprak ik niet uit op die leeftijd.Voor 1 keer neem ik mijn petje af voor de politie voor de snelle arrestatie, alleen was het niet zo moeilijk om hem er uit te pakken daar op het baskenburgplein, lopen er daar niet veel rond dat soort en dat allemaal om sigaretten. Geen medelijden met beide kanten
Kees (9-8-2017 om 22:18)
Ben blij dat ik niet in dat rattenhol moet wonen, hier wil je je kinderen niet alleen buiten laten spelen. Zoals al eerder gezegd door anderen: flink met de bezem er doorheen en deze lui niet herplaatsen in zeeland. Persoonlijk ben ik er voorstander van om zulke lieden extreem hard aan te pakken. Het softe gedoe van de zogenaamde jeugdhulp (lees subsiedietrekkers) helpt niets want dit is hetzelvde soort volk, om van te kotsen.....
P (9-8-2017 om 22:09)
Trauma heli... en het ziekenhuis is 50 meter verderop, drie hoerat'tjes voor Vlissingen!