Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 162 km

Ernstig auto-ongeluk N61 Terneuzen

Toegevoegd: 10-08-2017, 14.04 uur - Update: 10-08-2017, 19.48 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een eenzijdig verkeersongeluk op de Hoofdweg (N61) in Terneuzen is vanmiddag iemand zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer, een 32-jarige man uit Sluiskil,  reed rond 12.35 uur vanaf de Sluiskilbrug richting Terneuzen. Hier reed de automobilist door onbekende oorzaak tegen een grote ANWB-verkeerspaal. De auto raakte zwaar beschadigd en de brandweer moest een portier verwijderen om het slachtoffer te bevrijden.

De traumahelikopter assisteerde de ambulancedienst met het stabiliseren van de gewonde. Het slachtoffer is vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Rijkswaterstaat heeft de weg ter plekke enige tijd deels moeten afsluiten maar inmiddels is alleen nog één rijstrook afgezet.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (10-8-2017 om 18:05)
Vol op die paal, en dat in een flauwe bocht dat geeft te denken Ik snap trouwens ook niet waarom savonds de verlichting daar uit gaat Overdag is het redelijk overzichtelijk, maar in het donker zit je er zo naast, onbegrijpelijk van de wegbeheerder
AntiGSM (10-8-2017 om 17:48)
@zwartkijker; ik blijf me ook verbazen over het aantal eenzijdige ongevallen de laatste jaren in het verkeer. We weten 1 ding zeker en dat is gelukkig steeds meer in het nieuws dat de kans op een ongeval met een smartphone achter het stuur 23 x zoveel is als zonder!!!
zwartkijker (10-8-2017 om 16:44)
ALWEER een eenzijdig ongeval ?????
Cookie-instellingen beheren