Lagere straf voor stalken ex-vrouw

Toegevoegd: 10-08-2017, 16.37 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 37-jarige D. O. uit Koewacht voor het stalken van zijn ex-vrouw een taakstraf van zestig uur plus nog eens zestig uur voorwaardelijk opgelegd. Er was honderd uur geëist.

Begin mei vorig jaar kwam de relatie tussen hen onverwacht tot een einde en vanaf dat moment stuurde O. zijn ex ettelijke sms'jes en WhatsApp-berichten.

De rechtbank is van oordeel dat de man zijn ex een kortere periode heet gestalked dan waarvan de officier van justitie was uitgegaan en dat de berichten die hij stuurde niet van dreigende aard waren geweest. Vandaar ook een lagere straf.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (11-8-2017 om 08:30)
Ik vraag mij af of het überhaupt wel sprake is van stalking. In het vorige artikel staat dat hij zijn dochter miste en daarom smste. Ook zouden er berichten zijn gestuurd over de scheiding dat lijkt me toch niet meer dan normaal?