Brandweer haalt kat uit boom Kortgene

Toegevoegd: 10-08-2017, 21.02 uur

Door: Roland de Jong

KORTGENE - De brandweer van Colijnsplaat is donderdag aan het einde van de middag ingezet voor een dier in problemen.

Rond 17.00 uur werd alarm geslagen over een kat die vastzat in een boom aan de Kaaidijk in Kortgene. De brandweer van Colijnsplaat werd even later zonder spoed ter plekke gestuurd.

De brandweer heeft de kat uit de boom gehaald en is daarna teruggekeerd naar de kazerne.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (11-8-2017 om 23:19)
Jan en Meneer Kees; Ik vind dat U beiden zeurpieten zijn.De brandweer gaat echt niet op pad als er een noodoproep is en als die er tijdens het rijden zijn laten ze de kat de kat. En gaan linea recta naar waar nodig. En de kosten vallen wel mee hoor. De wagens moeten toch af en toe van "stal" om gewoon getest te worden. Zie zeer regelmatig een Ladderwagen een toertje maken gewoon om de boel te testen. Gaat nu in één moeite door. Brandweer mannen/vrouwen tevreden. En de poes weer op de grond. En meneer Kees uitrukken kost geen 1200 euro. Ik hoop niet dat U het overkomt maar stel, U belt de brandweer en er komt eerst een mannetje op de fiets kijken of het wel serieus is.
Jan (11-8-2017 om 15:05)
Wel die kat is er toch zelf ingeklommen dan komen ze er zelf ook wel weer uit, het is gewoon te gek voor woorden dat er zoveel mensen voor een kat word opgeroepen en wat kost dit de maatschappij weer daar kunnen wij zeker een maand boodschappen voor halen
johanna (11-8-2017 om 14:45)
weer een geweldige actie van de brandweer . fijn voor de baasjes en het dier . sjapo
Jeroen (11-8-2017 om 14:41)
Mooi! Geweldig dat de brandweer zich dag en nacht inzet voor mensen én dieren in nood, vaak met gevaar voor eigen leven. Top!
Kees (11-8-2017 om 08:53)
Groot alarm voor een kat in de boom die altijd weer vanzelf er uit komt. Hij klimt er zelf in en komt er altijd weer uit ook. de meeste katachtigen zijn zeer goede klimmers.Ik hoop dat de eigenaar wel de kosten van ruim 1200 voor de uitruk betaalt
Kortgene (11-8-2017 om 06:25)
Kortgene heeft toch zijn eigen brandweer? Je leest tegenwoordig alleen nog maar Colijnsplaat? Ook als er iets is op Kortgene komt Colijnsplaat?!