Weerbericht:
Vannacht helder, morgen overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 6 meldingen (geen file)

Zes kilometer file na aanrijding A58 Kapelle

Toegevoegd: 11-08-2017, 18.12 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een aanrijding op de A58 bij Kapelle heeft vrijdag aan het einde van de middag voor een flinke file gezorgd.

Rond 16.25 uur kwamen op de rijbaan richting Bergen op Zoom meerdere auto's met elkaar in botsing. Het ongeluk gebeurde tussen knooppunt Vierwegen en bedrijventerrein De Smokkelhoek. Drie voertuigen raakten beschadigd, één hiervan kwam in een sloot terecht.

Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen vanwege een mogelijke beknelling. Er hoefde echter niemand bevrijd te worden. Voor zover bekend raakte er zelfs niemand (ernstig) gewond. Het ongeluk zorgde echter wel voor een file van zo’n zes kilometer vanaf De Poel bij Goes.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (22-8-2017 om 20:14)
Beste Jordy als wegwerker weet ik best wel dat het voor beide rijstroken geld. Jij beslist niet. De kar met peilwagen moest later opgehaald worden. Klopt. Niet alles kan in een keer. Rustig aan
Jordy (12-8-2017 om 15:37)
Beste Kees, u geeft aan dat er ook op de linker baan een snelheidsbeperking geld. Dit is echter niet het geval, aangezien er maar aan 1 kant borden staan met de aangepaste snelheid. (Besluit Administratieve Bepalingen inzake het wegverkeer BABW Lid 10) Goed opletten dus met inhalen gezien het snelheidsverschil.
Ruud (12-8-2017 om 09:59)
Erg grappig ook dat als alles allang opgeruimd is de file blijft omdat de kar met de pijl vergeten wordt.... dus iedereen naar de linkse baan wordt gedirigeerd.... Hoe kun je nu een pijlwagen vergeten?
Kees (11-8-2017 om 21:59)
Ja je mag er maar 90 he dan krijg je dit. Het zou verstandig zijn er een camera te plaatsen want de meesten rijven 130-160 daar in plaats van 90
Kees (11-8-2017 om 19:43)
Dat was te verwachten. Politie dient hier een camera neer te zetten. Je mag tijdelijk maar 90 KM per uur op beide rijbanen, maar de meesten komen als mongolen voorbij soms met 140-150KM per uur. Vandaag nog reed er een auto met 90 KM op de linker baan zoals het hoort. Kwam er een aan met zon 140Km per uur denk ik en die klapte er bijna op. De auto naast me voegde snel in en de mongool kwam met een noodgang voorbij. Mensen gaan expres harder rijden bij wegafzettingen.. Meer snelheids controles gevraagd politie op beide banen aub
Jan 12 (11-8-2017 om 19:16)
Ik snap het wel ! Ik heb ook elke dag bijna een aanrijding van idioten die met 60 km p/u de snelweg opkomen en danken dat iedereen op de snelweg maar uitwijkt !!! Mensen degene die invoegt moet gas geven en goed ritsen !! Niemand mag en moet niet op de rechterbaan elke x gaan uitwijken naar links als er iemand invoegt op de snelweg ja. want de linkerbaan is voor sneller verkeer daar mag je niet zomaar even op gaan uitwijken met je caravan die 90 rijd om een auto of een truck er tussen te laten.. Gas los of bij geven en in laten voegen..DUS NIET DOMWEG VOOR IEDEREEN UITWIJKEN DIE INVOEGT, DAT IS ZELFS VERBODEN !! Laat iedereen maar elke 5 jaar zijn rijbewijs opnieuw halen want bijna niemand kent regels meer, dat moeten truckers ook !