Jongens plegen beroving in Goes

Toegevoegd: 12-08-2017, 08.53 uur - Update: 12-08-2017, 10.05 uur

De daders konden niet meer worden achterhaald. De daders konden niet meer worden achterhaald.
De daders konden niet meer worden achterhaald.
1 2
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes heeft vrijdagavond op straat een beroving plaatsgevonden. De daders zijn nog niet aangehouden.

De beroving vond rond 22.15 uur plaats op de hoek van de Oostwal met het Groene Weidje. Twee 16-jarige jongens uit Goes en Heinkenszand liepen over het Groene Weidje toen twee personen hen met een mes en mogelijk een taser bedreigden en hun mobieltjes opeisten. De twee eisten om onbekende reden ook de jas van één van de slachtoffers. De daders vluchtten vervolgens weg met de jas en de telefoons.

Rond 22.55 uur werd een Burgernetbericht verspreid met daarin het signalement van de twee daders. Het zou gaan om jongens van ongeveer 17 jaar oud. Eén van de twee had een donkere pet op. Hij was gekleed in een zwart Nike-vest. De ander had een zwart t-shirt aan van het merk DSQUARED met daarop een rode maple leaf (zoals in de Canadese vlag). De politie zocht na de beroving de omgeving af maar wist de jongens niet meer te achterhalen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (12-8-2017 om 09:59)
Huidskleur zou zeker ook helpen in de beschrijving. Als dader blank is(voordat ik een racist wordt genoemd) scheelt dat heel wat mensen.