Man met drugs zet het op een lopen

Toegevoegd: 12-08-2017, 09.07 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagmiddag op de Landluststraat in Middelburg een 39-jarige man uit Vlissingen aangehouden omdat hij drugs bij zich had.

De verdachte reed rond 17.30 uur over de Buitenhovelaan. Agenten gaven hem een stopteken en de bestuurder parkeerde de auto in een parkeervak aan de Landluststraat. Hij stapte uit en kon op verzoek van de agenten geen rijbewijs tonen.

De verdachte beledigde vervolgens een agent en hij zette het op een lopen met een plastic tas in zijn hand. Agenten kregen de man snel te pakken en in de plastic tas vonden ze ongeveer 1.200 gram drugs, waaronder hennep. De verdachte is ingesloten voor verhoor.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (12-8-2017 om 13:37)
Legaliseer het telen van cannabis voor eigen gebruik, weg met de kruimeldieven op straat, weg met coffeeshops en alle ellende wat erbij komt kijken. Het kan zo simpel zijn, maar het huidig gedoogbeleid stimuleert de crimineel alleen maar meer. Want een coffeeshop kan niet zonder leveranciers, evenals de dealer op straat. Laat men een voorbeeld nemen aan de VS als alternatief...
. (12-8-2017 om 10:10)
Goed werk mannen. hopen dat Justitie er ook wat mee doet. En de rechter.
pat (12-8-2017 om 09:55)
Goedzo Politie !! Hehe eindelijk word er x 1 gepakt, nu al die gasten pakken en controleren aub die hele dagen blowen en gewoon autorijden !! Ik hoop er ooit een grote controle komt dat iedereen door een fuik moet en drugs-test afnemen..