Jongens met nepvuurwapens op kermis

Toegevoegd: 12-08-2017, 21.54 uur

Volgens de politie waren de wapens vermoedelijk op de kermis gewonnen.
Volgens de politie waren de wapens vermoedelijk op de kermis gewonnen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - De politie is dit weekeinde afgegaan op een melding van jongeren die in Sint-Annaland rondliepen met nepwapens.

Volgens de politie was gemeld dat jongeren op de kermis in het dorp met pistolen op elkaar aan het richten waren. Het bleek te gaan om niet van echt te onderscheiden wapens. Volgens de politie waren ze vermoedelijk op de kermis gewonnen.

Vorige zomer startte de politie nog een uitgebreide campagne om mensen bewuster te maken van het bezit van nepvuurwapens. Als een nepvuurwapen niet van een echt vuurwapen te onderscheiden is, handelen agenten namelijk alsof het een echt vuurwapen betreft. In deze gevallen kan het voorkomen dat agenten iemand onder schot nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750