Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 171 km

Geschepte voetganger zwaargewond

Toegevoegd: 13-08-2017, 07.09 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - In Westkapelle is zondagochtend vroeg iemand zwaargewond geraakt die werd aangereden door een taxi.


Het ongeluk gebeurde rond 05.10 uur op de Grindweg (N288). De taxi reed richting Zoutelande toen deze in de buurt van de Joossesweg botsing kwam met een voetganger. De auto kwam naar schatting 30 tot 40 meter verder tot stilstand. Het slachtoffer belandde via de motorkap en de voorruit op het wegdek.

Er werden twee ambulanceteams en twee traumahelikopters opgeroepen. De helikopter uit Rotterdam is niet ingezet, die van Nijmegen landde bij het ziekenhuis in Goes. Hier heeft het traumateam zich bij het behandelend team gevoegd. Enige tijd later is men zonder patiënt weer vertrokken.

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd volledig afgesloten. Rond 06.30 uur is de auto geborgen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Taxi chauffeuse (14-8-2017 om 04:03)
Wat een voor oordelen allemaal. Ik heb het enorm te doen met deze chauffeur deze jongen is voor het leven getekent. Omdat jongeren die beschonken zijn niet inzien wat voor levensgevaarlijke situaties er ontstaan. Ik rij zelf snachts taxi en zie heel veel gebeuren. Jongeren die zonder licht op 100 wegen fietsen. Of zelf voor de taxi springen op 80 wegen omdat ze een taxi nodig hebben. Wat er zondagochtend is gebeurd is verschrikkelijk voor het slachtoffer maar zeker voor mijn collega die dit de rest van zijn leven moet meenemen. Dit had een ieder kunnen gebeuren. Dus scheer niet meteen alle taxichauffeurs over 1 kam.
Collega (m) (14-8-2017 om 03:22)
@Toon wat is dit voor rare opmerking dus per definitie zouden alle chauffeurs/chauffeuses te hard rijden omdat ze op blauwe platen rijden? dat is net zo een domme opmerking als bijv. zeggen dat alle afrikanen slecht zijn... als dit ongeval met een prive auto had gebeurd had je er waarschijnlijk niet eens op gereageerd. wees blij dat we er zijn ik wil je wel eens horen als er een dronken bestuurde in uw eigen auto klapt. (maar dan zal hoogst waarschijnlijk de wereld te klein zijn)
veerenaar (14-8-2017 om 01:58)
hij had letterlijk beter de taxi kunnen nemen. sterkte voor slachtoffer en taxichauffeur dit gun je niemand wie er ook fout is!
Collega (14-8-2017 om 00:56)
Beste mensen, Ten eerste staat er dat het slachtoffer op de linker rijbaan heeft gelopen. Schade is rechts voor aan de auto. Dat wilt dus of zeggen dat mijn collega door de berm links is gereden om hem precies op rechts te kunnen raken of de jongen gewoon rechts heeft gelopen. Lopen doe je niet op een rijbaan maar op het pad ernaast. Voor de mensen die beweren dat er te hard is gereden , zaten jullie naast mijn collega op het moment dat het gebeurde ? De bestuurder is nog jong en heeft er een trauma aan overgehouden. Dit is niet opzettelink geweest en laten we graag op onze taalgebruik letten. Misschien lezen er familieleden mee. Mvg
Pim (14-8-2017 om 00:42)
Peet helemaal gelijk alles wordt opgeslagen in BTC en kan worden opgevraagd.
Jose Verkerk (13-8-2017 om 22:27)
Wat een vooroordelen hier, lijkt wel of de helft vd reacties ter plaatsen waren, Geef pas een reactie, als je precies leest, hoe het is gebeurt, aan suggereren heb je niks aan.
Cookie-instellingen beheren