Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geschepte voetganger zwaargewond

Toegevoegd: 13-08-2017, 07.09 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - In Westkapelle is zondagochtend vroeg iemand zwaargewond geraakt die werd aangereden door een taxi.


Het ongeluk gebeurde rond 05.10 uur op de Grindweg (N288). De taxi reed richting Zoutelande toen deze in de buurt van de Joossesweg botsing kwam met een voetganger. De auto kwam naar schatting 30 tot 40 meter verder tot stilstand. Het slachtoffer belandde via de motorkap en de voorruit op het wegdek.

Er werden twee ambulanceteams en twee traumahelikopters opgeroepen. De helikopter uit Rotterdam is niet ingezet, die van Nijmegen landde bij het ziekenhuis in Goes. Hier heeft het traumateam zich bij het behandelend team gevoegd. Enige tijd later is men zonder patiënt weer vertrokken.

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd volledig afgesloten. Rond 06.30 uur is de auto geborgen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Domme reacties (13-8-2017 om 13:54)
Wat een taal hier... Mensen zien een foto en hangen hier verhalen op alsof zij de technische recherche zijn. Mensen, er zijn altijd 2 kanten, durf meer info te zoeken voor je een oordeel velt. Bah!
Peet (13-8-2017 om 13:23)
Kees, sorry dat is fout van u ! Een taxi-chauffeur moet een taxi pas halen dat is een digitale kaart net als truckers.. Daar staat alles op dus die man gaat echt niet vrijuit ook snelheid word opgeslagen.. Simpel gezegd, die chauffeur hangt dus !
Johan (13-8-2017 om 13:15)
Wat een gefrustreerde reacties over taxichauffeurs, al dan niet terecht. Maar dat mag geen reden zijn deze chauffeur te beschuldigen. De stopafstand van een personenauto bij 100 km/h is 76 meter op droog wegdek, en met een reactietijd van 1 seconde! 50 km/h, reactietijd 1 sec, Stopafstand 25,95 meter 70 km/h, reactietijd 1 sec, Stopafstand 43,06 meter
Kees (13-8-2017 om 12:55)
Wat een een bijzondere reacties hier. Taxi chauffeur of niet. 60, 80 of 100km/h? Wat maakt het uit. Wat doet zo iemand op een 80km weg. Er is zelfs een fietspad naast. Sterkte en beterschap voor het slachtoffer. Maar mss nog meer voor de chauffeur. Die zal deze ervaring ook niet zomaar vergeten. Traumakosten van hem verhalen op het slachtoffer...?
Nog een collega (13-8-2017 om 12:44)
Je mag daar 80. Als er dan een straal bezopen kerel daar in die bocht op de rijbaan loopt kan je die niet ontwijken. Maar natuurlijk krijgt de bestuurder weer de schuld. Hij had beter 5 euro aan een taxi uit kunnen geven als hij niet in staat was om normaal aan het verkeer deel te nemen. Krijgt de voetganger nu een boete voor openbare dronkenschap?
caro (13-8-2017 om 12:25)
De taxirijder de schuld geven is wel heel makkelijk. Wat doet een wandelaar op de weg als er een dubbel fietspad naast ligt? teveel gedronken? Dat je na 40 meter pas stilstaat heb je inderdaad hard gereden. Maar als hij/zij 50 gereden had, had de voetganger ook zwaar gewond geweest. Sterkte aan de taxichauffeur.....sterkte aan de gewonde. Maar stop alsjeblieft eens met een mening te geven. Je kwetst er mensen mee
Cookie-instellingen beheren