Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geschepte voetganger zwaargewond

Toegevoegd: 13-08-2017, 07.09 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - In Westkapelle is zondagochtend vroeg iemand zwaargewond geraakt die werd aangereden door een taxi.


Het ongeluk gebeurde rond 05.10 uur op de Grindweg (N288). De taxi reed richting Zoutelande toen deze in de buurt van de Joossesweg botsing kwam met een voetganger. De auto kwam naar schatting 30 tot 40 meter verder tot stilstand. Het slachtoffer belandde via de motorkap en de voorruit op het wegdek.

Er werden twee ambulanceteams en twee traumahelikopters opgeroepen. De helikopter uit Rotterdam is niet ingezet, die van Nijmegen landde bij het ziekenhuis in Goes. Hier heeft het traumateam zich bij het behandelend team gevoegd. Enige tijd later is men zonder patiënt weer vertrokken.

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd volledig afgesloten. Rond 06.30 uur is de auto geborgen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Collega (m) (13-8-2017 om 07:39)
Dit zat er een keer aan te komen gasten die zich eigen lekker vol laten lopen en daarna gevaarlijke situaties veroorzaken door op de weg te gaan lopen of fietsen en denken dat ze Jezus zijn. Ook dit gaat nog een keer tussen renesse en scharendijke gebeuren op de recreatie verdeelweg als hier niet meer controle op komt! Laat dit een wijze les zijn voor gasten die we iedere nacht wel een paar keer tegen komen die op de weg lopen/fietsen
Cookie-instellingen beheren