Geschepte voetganger zwaargewond

Toegevoegd: 13-08-2017, 07.09 uur

Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - In Westkapelle is zondagochtend vroeg iemand zwaargewond geraakt die werd aangereden door een taxi.

Het ongeluk gebeurde rond 05.10 uur op de Grindweg (N288). De taxi reed richting Zoutelande toen deze in de buurt van de Joossesweg botsing kwam met een voetganger. De auto kwam naar schatting 30 tot 40 meter verder tot stilstand. Het slachtoffer belandde via de motorkap en de voorruit op het wegdek.

Er werden twee ambulanceteams en twee traumahelikopters opgeroepen. De helikopter uit Rotterdam is niet ingezet, die van Nijmegen landde bij het ziekenhuis in Goes. Hier heeft het traumateam zich bij het behandelend team gevoegd. Enige tijd later is men zonder patiënt weer vertrokken.

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd volledig afgesloten. Rond 06.30 uur is de auto geborgen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marion adema (17-8-2017 om 09:29)
Als ik iets mag zeggen , De ( jonge ) man liep op de weg , terwijl er een heel breed fietspad naast liep, ik weet niet of er wel een mensen s,nachts op de weg zitten maar een mens of dier zonder licht zie je pas op het allerlaatste moment en mocht deze dan bijv. nog een ongecontroleerde beweging maken dan is ontwijken onmogelijk. Zeker gezien het tijdstip waarop en de plaats van het ongeluk. De taxi..., , ik denk dat het een desastreuze samenloop van omstandigheden ,maar weet niet of er in dit geval een "schuldige"is want beide zijn slachtoffer , bedenk maar eens als je dit overkomt als chauffeur , het trauma van het ongeluk en de bijkomende effecten , psychisch ,werk en omgeving. Dit had iedereen kunnen overkomen
joop (15-8-2017 om 09:57)
In de Nieuw Bonedijkelaan vlissingen rijden ze allemaal te hard. taxi's, pizzakoeriers, petjes van 't fort en niemand doet iets, handhaaft niet, politie zie je alleen op zondag om 11.00 uur, quads, debiele harley rijders, scooters, bussen, vrachtauto's, gemeente wagens............................niet te filmen. .
jj (15-8-2017 om 09:37)
Ik sta nergens meer van te kijken , onlangs s,morgens 04.30 ga ik naar mijn werk hadden de stappers die richting s, Gravenpolder fietsten van Goes tot ongeveer de 3 linden alle witte paaltjes uitgetrokken en midden op de weg gelegd . Dus vanuit dit drank en drugs gebruik is het duidelijk dat sommige figuren gewoon toe zijn om in een inrichting opgenomen te worden .In mijn ogen weten ze niet goed wat zij voor ongelukken kunnen veroorzaken b.v een motorrijder die zomaar even onderuit gaat !
ex chauffeusse (14-8-2017 om 13:33)
Ik zit waarschijnlijk een heel ander stukje te lezen dan de meeste hier. Zie nl nergens staan dat de voetganger dronken of zoals sommige beweren lazarus was. Het is niet handig om gezien het tijdstip op de weg te gaan lopen, zeker niet wanneer er een fietspad naast ligt. Maar er gaat normaal gezien niemand de weg op met de intentie om iemand aan te rijden. Dus misschien is het gepast om de vooroordelen, conclusies en andere ongepaste opmerkingen niet verder te uiten dan je eigen huiskamer! En voor degene die menen te weten wat en hoe het is gebeurd, ga solliciteren bij de politie die zoeken nl nog mensen.
nn (14-8-2017 om 13:01)
Wat krijgt de taxi chauffeur veel op zijn kop. De voetganger had op het fiets pad moeten lopen en niet op de weg! Dan had het niet gebeurd. Sterkte voor de chauffeur en het slachtoffer.
van Rooijen (14-8-2017 om 11:36)
Veel sterkte voor zowel het slachtoffer als de taxichauffeur!!