Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij steekpartij in Sottegemstraat Vlissingen

Toegevoegd: 08-08-2006, 13.35 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Maandag omstreeks 23.15 uur vond in de Sottegemstraat in Vlissingen door nog onbekende oorzaak een steekpartij plaats waarbij een 22-jarige Vlissinger gewond raakte en in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

In verband hiermee werd om 02.50 uur in het politiebureau in Middelburg een 22-jarige Middelburger aangehouden. De man was om 00.30 uur aangehouden omdat hij op het Vlissings Jaagpad in zijn woonplaats betrapt was op rijden onder invloed en meer dan 2x de toegestane hoeveelheid had gedronken.

Hij reed op een onverzekerde bromfiets, had een valse naam opgegeven en kon zich niet identificeren. Ook had hij nog een boete openstaan en enkele dagen hechtenis tegoed. Nader onderzoek wees uit dat de man betrokken was geweest bij de steekpartij in Vlissingen en hij werd vervolgens opnieuw aangehouden.

Hij is ingesloten in Torentijd en naar de steekpartij wordt een onderzoek ingesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren