Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging tot beroving in park Vlissingen

Toegevoegd: 13-08-2017, 09.53 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een Vlissings park hebben twee jongemannen vannacht geprobeerd om een 50-jarige man te beroven. Hij werd bedreigd met een wapen, mogelijk een ploertendoder.


De poging tot beroving vond rond 01.00 uur plaats. Het Vlissingse slachtoffer liep vanaf de Boulevard naar het parkje bij de Koudekerkseweg. Twee jongens spraken hem aan en eisten dat hij zijn spullen zou afgeven. Ze dreigden hierbij met een uitschuifbare stok.

De Vlissinger gaf echter niets af en de daders vluchtten weg. Het slachtoffer zette de achtervolging in en agenten zagen de drie even later rennend over de Koudekerkseweg gaan. De politie probeerde de drie tegen te houden, maar de daders wisten te ontkomen.

De Vlissinger deed vervolgens zijn verhaal en agenten gingen in de omgeving naar de twee op zoek. Ondanks de inzet van een hondengeleider konden de berovers niet meer worden achterhaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (13-8-2017 om 10:43)
1 ding weet ik wel als je achter overvallers enzo aan gaat neem je als eerste direct een Politiehond mee DAAR WAREN ZE TOCH VOOR !!! Ten 2e vind ik het zeer schrijnend dat je als agent nog niet eens 3 jongetjes kan pakken, je rent er achteraan of schiet ze in hun poten toch ? Dat is toch geleerd in opleiding ? Die jongens doen het natuurlijk gewoon weer hé niemand maakt ze wat joh.. Ze rijden miss wel auto en scooter allemaal van gestolen geld en spullen.. Politie zou hier eens een razzia moeten houden en een grote drugs-controle !
Vlissinger (13-8-2017 om 10:15)
In Rotterdam zou er dan meteen een politiehelikopter in de lucht hangen met infrarood camera. Misschien toch eens gaan investeren in drones met infrarood camera's als een heli te duur is?
Cookie-instellingen beheren