Voetganger was op weg naar vakantiehuis

Toegevoegd: 13-08-2017, 10.50 uur

De taxichauffeur is meegenomen voor verhoor.
De taxichauffeur is meegenomen voor verhoor.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De voetganger die vanochtend vroeg zwaargewond raakte in Westkapelle was onderweg naar zijn vakantiehuis. Dat meldt de politie.

Volgens de politie is het slachtoffer een 20-jarige man uit de gemeente Deurne. Hij werd rond 05.10 uur door een taxi aangereden op de Grindweg (N288) tussen Westkapelle en Zoutelande. Volgens de politie was het slachtoffer met twee vrienden onderweg en liep de man links op de rijbaan.

Toen de hulpdiensten arriveerden was de 20-jarige niet aanspreekbaar. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance naar Goes gebracht. Artsen constateerden dat hij een eigen ademhaling had. Hij liep kneuzingen en oppervlakkige wonden op.

De 21-jarige chauffeur van de taxi is overgebracht naar een politiebureau om daar te worden gehoord. De man vervoerde op het moment van de botsing geen klanten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (15-8-2017 om 23:12)
Wij zijn het gewend maar voor vakantiegangers zijn onze wegen slecht verlcht. Daarbij ging de taxi richting Zoutelande. Richting de Hooizolder dus, die nu 7 dagen per week open is van 23:00 tot 5:00 uur. Het is een 80KM weg maar in de bocht rem je toch af want de bocht is scherp die kant op. De regel is dat je links tegen het verkeer in loopt als er geen voetpad is. Vraag blijft waarom ze dan niet op het fietspad liepen. Dat is voor ons een vraag , voor hun een weet. Sterkte voor de taxuchauffeur en beterschap voor de jongen.
Chauf (14-8-2017 om 19:53)
Je kan daar in die bocht geen 120. Doe toch normaal! !! Vlissinger jij hebt geen verstand! Ik rij daar ieder weekend. Ik wens de bestuurder sterkte en dat de voetganger zijn lesje geleerd heeft.
P (14-8-2017 om 15:44)
De taxi chauffeurs rijden in het weekend snachts door de spuistraat in Vlissingen met een gangetje van 60 a 70, waar je 30 mag. Als je dan oversteek en ze rijden je aan wie is er dan schuldig? Knappe vent die dan snachts veilig de overkant haalt, mocht je niet struikelen in je haast. Beetje fatsoen chauffeurtjes.
Janspommerans (14-8-2017 om 11:32)
Kneuzingen en oppervakkige wonden kun je toch niet zwaar gewond noemen? Hoogstens uitermate vervelend voor die jongen, daar zal hij nog een poosje last van hebben.
An (14-8-2017 om 10:54)
Vlissinger u bent echt zo'n foute man. Geen idee waar je over praat, je mag daar tachtig. Als je ergens tachtig mag, verwacht je niet dat je daar ook op de weg mag lopen! Deze jonge chauffeur is niks kwalijk te nemen. De voetganger wel.
Ik (14-8-2017 om 10:38)
De meeste van ons zijn het getroll van Vlissinger wel een beetje zat aan het raken.