Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Voetganger was op weg naar vakantiehuis

Toegevoegd: 13-08-2017, 10.50 uur
De taxichauffeur is meegenomen voor verhoor.
De taxichauffeur is meegenomen voor verhoor.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De voetganger die vanochtend vroeg zwaargewond raakte in Westkapelle was onderweg naar zijn vakantiehuis. Dat meldt de politie.


Volgens de politie is het slachtoffer een 20-jarige man uit de gemeente Deurne. Hij werd rond 05.10 uur door een taxi aangereden op de Grindweg (N288) tussen Westkapelle en Zoutelande. Volgens de politie was het slachtoffer met twee vrienden onderweg en liep de man links op de rijbaan.

Toen de hulpdiensten arriveerden was de 20-jarige niet aanspreekbaar. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance naar Goes gebracht. Artsen constateerden dat hij een eigen ademhaling had. Hij liep kneuzingen en oppervlakkige wonden op.

De 21-jarige chauffeur van de taxi is overgebracht naar een politiebureau om daar te worden gehoord. De man vervoerde op het moment van de botsing geen klanten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
adrie (14-8-2017 om 07:47)
Slaat nergens op VLISSINGER over wat je schrijft over taxichauffeurs. Als ik daar had gereden had mij hetzelfde kunnen over komen. Ontzettend dom om op een weg te gaan lopen. Wie weet hoeveel % alcohol hij in zijn bloed had. Maar dat doet er ook niet toe. Ontzettend triest voor de taxichauffeur ook om mee te moeten maken. Denk daar ook eens aan. En om zomaar te oordelen dat de chauffeur wel eens te hard zou hebben kunnen rijden ...... terwijl je er helemaal niet bij was....... vind ik niet kunnen. Ik rij ook wel eens te hard.... ben jij wel perfect dan in het verkeer??? Stom dat de knul op weg liep terwijl het niet hoefde.... triest voor de chauffeur
Ja-Ja (14-8-2017 om 07:06)
Deze jongens hadden gewooon,zoals het hoort op deze weg ,op het fietspad MOETEN lopen. Dan had er niets gebeurt. De "Snelheid"van de taxi staat hier buiten.
Voetganger (13-8-2017 om 22:37)
Laten we de zaken nou niet omdraaien. Je moet niet op de weg lopen.
Peter (13-8-2017 om 22:28)
Waar staat in het artikel dat deze taxi harder dan 60 km/h reed? Zoek maar eens op internet naar filmpjes van botsproeven met dummy-voetgangers; dan zie je wat het effect is. Laat de deskundigheid en beoordeling maar aan vakmensen over. Daarvoor is deze website niet bedoeld!
Vlissinger2 (13-8-2017 om 21:41)
@vlissinger u ziet dat het een dubbele onderbroken streep ia toch? U weet ook dat u daar 80 km/u mag en geen 60?? Ik geloof niet dat u erbij was. De chauffeur zal het echt niet met opzet gedaan hebben..
Moeder (13-8-2017 om 18:57)
Om 5 uur is het nog donker, Vlissinger.. Wat moet iemand zo vroeg op straat, überhaupt..
Cookie-instellingen beheren