Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zoekactie na ongeval bij Kapelle

Toegevoegd: 16-08-2017, 00.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De politie is dinsdagavond een zoekactie gestart naar twee inzittenden van een personenauto die zijn weggerend na een eenzijdig ongeval bij Kapelle.

Rond 21.50 uur raakte er op de Rijksweg (N289) een personenauto van de weg. De auto kwam op zijn kop in een sloot tot stilstand. Het ongeval vond plaats bij de rotonde bij de Smokkelhoekweg. Na de melding is ook de brandweer opgeroepen omdat niet duidelijk was of er iemand bekneld zat in het voertuig. Bij aankomst van de hulpdiensten was er niemand meer bij het ongeval aanwezig.

Nadat er door de politie een zoekactie was opgestart is er ook een Burgernet bericht verspreid. Mensen moesten uitkijken naar een getinte man van 1,85 meter lang. Hij droeg een donkergekleurd joggingpak en had mogelijk een bloedneus.

Volgens omstanders is op het industrieterrein de Smokkelhoek door de politie één verdachte aangehouden. Naar een tweede verdachte is nog lange tijd gezocht. Het is niet bekend of ook hij is opgepakt. De zwaar beschadigde auto is weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen. De politie doet verder onderzoek in deze zaak.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dolf (16-8-2017 om 13:36)
Dit lijkt mij een typisch geval van een auto stelen voor de onderdelenhandel. Helaas is dit misgegaan voor de daders. Misschien eens al de loodsen nalopen op het industrieterrein?
Max (16-8-2017 om 08:03)
Gaat het hier misschien om de VW touran die is gestolen in Domburg ???
Ik (16-8-2017 om 07:55)
Dat is geen zuivere koffie.
Peet (16-8-2017 om 00:50)
Ja en zo gaat het altijd ze zijn onder invloed van drugs en blowen heel de dag en dan gaat het mis en kan de Politie niks bewijzen en drugs testen doen ze nooit alleen alcohol blazen maja dat drinken ze dus niet en dus gaan ze weer vrijuit zoals gewoonlijk.. Alcohol mag niet dus daarom blowt iedereen maar daar controleren ze toch nooit op en die gaan elke x weer vrijuit