Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto ongeluk Kapelle was gestolen in Domburg

Toegevoegd: 16-08-2017, 13.33 uur
De politie wist één persoon aan te houden.
De politie wist één persoon aan te houden.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De auto die dinsdagavond bij Kapelle van de weg raakte is één van de Duitse voertuigen die afgelopen week werd gestolen in Domburg. Dat heeft de politie bevestigd.

Bezoekers van restaurant Caisson schrokken rond 21.45 uur op van een harde knal. Bij de rotonde aan de Smokkelhoekweg bleek een auto in de sloot te liggen. De twee inzittenden kropen uit het voertuig en gingen ervandoor richting het industrieterrein.

Eén van de mannen kon enige tijd later worden aangehouden. Het gaat om een 31-jarige man uit de gemeente Goes. Hij wordt verdacht van diefstal of heling. De man is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast. De politie is nog op zoek naar zijn kompaan.

Volgens de politie bleek tijdens de bergingswerkzaamheden dat de auto van diefstal afkomstig was en afgelopen week in Domburg werd gestolen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (18-8-2017 om 00:11)
Inderdaad lekker dorp. Ik woon er al meer dan 50 jaar. Weinig criminaliteit!!!! Staat in de top 3 van veiligste gemeenten van Nederland!!!
Middelburger (16-8-2017 om 23:10)
Gaat lekker daar in Kapelle Steeds meer van deze criminaliteit daar Lekker dorp maar niet heus !