Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ook andere gestolen auto's terecht

Toegevoegd: 16-08-2017, 15.34 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Ook de twee andere Duitse auto's die afgelopen week werden gestolen in Domburg zijn terecht. Gisteren werd bij een ongeluk in Kapelle al de derde gestolen auto teruggevonden.

De twee auto's werden dankzij een tip van een burger teruggevonden. De voertuigen stonden in de Regentessestraat en op het Oranjeplein. De auto's zijn inmiddels voor nader onderzoek in beslag genomen. Naar de daders wordt nog gezocht.

De derde auto werd aangetroffen na een eenzijdig ongeluk op de Smokkelhoekweg. De twee inzittenden vluchtten weg maar een 31-jarige man uit de gemeente Goes kon worden achterhaald en aangehouden. Met de vondst van de twee auto’s in Oost-Souburg zijn alle drie de gestolen auto’s teruggevonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-8-2017 om 07:30)
Je moet maar durven om auto's te stelen en daarna te gebruiken om met te rijden maar gelukkig ze worden toch gelukkig terug gevonden petje af voor politie.
jan (16-8-2017 om 19:09)
Fijn dat de politie er dan ook bij vermeld dat het om Duitse kentekens gaat. Zoekt makkelijker. Snap dat ze niet alle informatie kunnen geven, maar als je wilt dat burgers helpen en alert zijn is het wel makkelijk om te weten waar je naar uit moet kijken.
blij (16-8-2017 om 16:18)
Top, hier wordt ik nou blij van!!! eindelijk een s een succesje...
Dolf (16-8-2017 om 16:06)
Goed en snel werk.