Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij appartement Vlissingen

Toegevoegd: 16-08-2017, 17.11 uur
Foto 2 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (23-8-2017 om 12:19)
En word geen joint minder om gerookt. De enige manier om dit te stoppen is legalisatie en regulatie. Dan heeft de politie eindelijk weer tijd om woninginbraken, berovingen, etc op te lossen.
cas (18-8-2017 om 12:09)
Uhh diegene die gepakt worden hiervoor moeten gewoon het verschuldigde bedrag + dikke boetes betalen. Ja ja, zo zit dat
Ja-Ja (17-8-2017 om 07:25)
Hoe is het mogelijk dat de meeste "Kwekerijen" door de criminelen zo makkelijk de stroom van een elek kabel buiten het pand kan worden afgetapt? Ik, als keurig betalende stroomafnemer een keer te veel stroom , in de ogen van de stroomleverencier, door omstandigheden afneemt ,word er een vraag gesteld hoe dat komt en moet ik het uitleggen. En wie betaalt dat illegale stroomgebruik?. O,ja natuurlijk de nette keurig betalende burger draait er voor op.
Cookie-instellingen beheren