Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 139 km

Man gewond bij steekpartij daklozenopvang

Toegevoegd: 18-08-2017, 09.59 uur
De politie in Terneuzen.
De politie in Terneuzen.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een 43-jarige man uit Terneuzen is donderdagavond aangehouden omdat hij een andere man met een mes zou hebben verwond.


Agenten kregen rond 18.50 uur een melding van een mogelijk steekincident bij de daklozenopvang aan de Stationsweg in Terneuzen. Ter plaatse gaven omstanders aan dat een man met een mes was gestoken. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

De verdachte is aangehouden en ingesloten voor verhoor. Het mes is in beslag genomen. Agenten hebben verklaringen opgenomen van omstanders. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (18-8-2017 om 23:43)
Niet alle daklozen hebben het ernaar gemaakt om daar te verblijven. Kansarmen zullen er altijd zijn. Onder de vluchtelingen zitten ook een bepaald aantal die wel zijn voorzien van een woning, dagjes uit, zakgeld, hulp bij inboedel etc. Niet dat het hiermee te maken heeft, maar ik vindt dat het eigen volk eerst geholpen moet worden, maar dat zal Brussel vast niet als prioriteit stellen..
anoniem (18-8-2017 om 23:17)
ze zouden beter eens wat meer plekken creeren voor de mensen die dakloos zijn dan heb je deze situaties niet is al erg genoeg dat er zo weinig onderdak is. niemand weet wat hun achter grond is beetje hulp mag wel naar de mensen toe
Panda (18-8-2017 om 13:07)
Vreselijk, wat hebben mensen tegenwoordig een kort lontje, om zo te reageren. Ik weet niet de toedracht maar is niet belangrijk. Niemand heeft het recht om iemand wat aan t doen. Heb j geen huis, dat is al erg genoeg en dan dit nog. Ik hoop dat het goed afloopt met de gewonden.
Ard-Jan Petersen (18-8-2017 om 12:45)
Vreselijk voorval, ik hoop als buurtbewoner dat er snel proffesionele ordehandhavers / beveiliging word ingeschakeld. Het is al vaker voorgekomen. Of investeren in veiligheid of opkrassen. Mensen hebben last van jullie!
Cookie-instellingen beheren