Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 176 km

Werkstraf geëist voor veroorzaken ongeval A58

Toegevoegd: 18-08-2017, 21.37 uur
Het ongeval op de A58 bij Kapelle in 2016.
Het ongeval op de A58 bij Kapelle in 2016.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 24-jarige G. S. uit 's Gravenpolder is vrijdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg een werkstraf van veertig uur en een voorwaardelijke rijontzegging van drie maanden geëist.


S., die zegt zich van het hele voorval niets meer te herinneren, wordt ervan verdacht op 31 juli 2016 bij Kapelle op de A58 achterop een motorrijdster te zijn gereden. De vrouw uit Zaamslag kwam daardoor onder de wagen van S. terecht en moest haar rechter onderbeen missen.

De uitspraak is op 1 september.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tonnie (22-8-2017 om 17:47)
De verdachte herinnert zich niets? Vind ik raar. Een onderzoek naar wat daar de oorzaak van kan zijn lijkt me inderdaad een goed idee.
Ben (20-8-2017 om 23:13)
De eis van 40 uur taakstraf is een lachertje. Waarom wordt er meer naar de verdachte gekeken dan naar het slachtoffer? De dader krijgt zoveel bescherming en rechten en het slachtoffer krijgt de rekening gepresenteerd letterlijk en figuurlijk. Laat de daar maar voor de kosten van het ziekenhuis en revalidatie opdraaien en een stad die
Marco (19-8-2017 om 19:31)
Goedmaken kan dat ventje het natuurlijk nooit meer, en een passende straf zou ik hier ook niet kunnen bedenken. Wat misschien wel eens een idee is, om een geproffesionaliseerde gerechtelijke macht in Nederland op te leiden. Zoals het nu gaat is het volgens mij niet lang meer vol te houden. Straffen moeten weer straffen zijn, geen aanmoedigingsprijs !
Barth Vos (19-8-2017 om 18:52)
@Bumper Als u het bericht goed zou lezen zou u weten dat er nog geen uitspraak is, dit bericht gaat over de eis van de officier van justitie, niet over de uitspraak van de rechter. Ik hoop dat u beter oplet in het verkeer dan bij het lezen van dit bericht. Anders zou u namelijk een behoorlijk gevaar op de weg kunnen zijn.
Johan (19-8-2017 om 18:01)
Zo'n uitspraak,daar wordt ik even niet goed van. Als je je van het hele voorval niets meer weet te herinneren dan moeten ze gewoon je rijbewijs ongeldig verklaren totdat je, na lichamelijk_ en psychisch onderzoek, weer opnieuw examen 'mag'' doen.
AntiGSM (19-8-2017 om 09:52)
Niets kunnen herinneren?? Da's wel een hele makkelijke uitspraak! Zal wel met smartphone bezig geweest zijn. Zijn daar onderzoeken naar gedaan of is een "weet ik niet meer" hier ook al genoeg?? Het wordt tijd voor echte straffen zeker bij mensen die blijkbaar zonder enige reden overal oprijden of naast de weg vliegen. Die zijn NIET geschikt om deel te nemen aan het verkeer.
Cookie-instellingen beheren