Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie jaar cel geëist voor oplichting en afpersing

Toegevoegd: 18-08-2017, 21.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 28-jarige M. N. uit Bilthoven is vrijdag in Middelburg voor oplichting en afpersing drie jaar cel geëist.


De vrouw benaderde via de datingsite Badoo mannen en als ze eenmaal contact hadden lichtte ze die op door met zielige verhalen en beloften geld af te troggelen. Zo ging een 84-jarige, dementerende Goesenaar voor 43.000 euro het schip in.

Een man uit Rijen werd voor 80.000 geplukt en afgeperst. Als hij niet zou betalen dat zouden er seksfoto's van hen op het internet worden gezet. In haar cultuur was zoiets ondenkbaar en zouden de gevolgen voor hem zijn.

De zaak kwam aan het rollen toen hij op 2 februari 2015 zelfmoord pleegde en de politie briefjes vond waarop stond dat hij werd afgeperst. De uitspraak is op 1 september


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren