Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 78 km

Auto botst tegen gevel van woning

Toegevoegd: 19-08-2017, 02.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEERENHOEK - Bij een ongeval op de Molendijk in ’s-Heerenhoek is in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand gewond geraakt.


De eenzijdige aanrijding vond rond 00.45 uur plaats. De bestuurder van de auto reed over de Molenweg toen hij door nog onbekende oorzaak tegen de gevel van een woning botste. De auto raakte hierna een aanhangwagen en een lantaarnpaal.

Omdat de inzittende mogelijk niet zelfstandig uit het voertuig kon komen werd de brandweer opgeroepen. Ter plaatse bleek de inzet hiervan niet nodig. Er is één persoon met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto weggesleept.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren