Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 99 km

Benadeelde vindt doorgereden auto

Toegevoegd: 21-08-2017, 09.31 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Het slachtoffer van een aanrijding met doorrijding in Axel heeft eigenhandig het voertuig achterhaald waarmee de schade werd aangebracht.


In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 augustus werd in de Nassaustraat in Axel een geparkeerd staande caravan aangereden. De veroorzaker reed door en de 38-jarige eigenaar van de caravan restte niets anders dan aangifte doen van het verlaten van de plaats van een ongeval.

Op de plaats van de aanrijding bleven wat brokstukken van de auto achter. Gisteren ontdekte de benadeelde in Axel een voertuig waarmee de aangetroffen brokstukken een exacte match leken te hebben. De politie werd ingeschakeld en die heeft het voertuig in beslag genomen voor nader onderzoek. De auto is naar het politiebureau in Terneuzen gebracht.

De politie onderzoekt nog wie er in de auto heeft gereden ten tijde van de botsing.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (22-8-2017 om 12:00)
Politie reageerd alleen nog op meldingen/noodmeldingen, als protest tegen de regels van het kabinet, hebben ze zelf recht in mijn gezicht gezegd.
Terneuzenaar (22-8-2017 om 09:18)
Een beveiligingscamera is ook geen overbodige luxe Peter, beetje eigen initiatief mag best!
ger (22-8-2017 om 07:28)
@jaap je bent naïef, GELD regeert dus er is gewoon geen budget voor de "burger" laat staan om meer agenten op straat te hebben die de burgers echt helpen.
Jaap (21-8-2017 om 13:00)
Beste Peter, waarom zet je hem zelf niet op? Misschien had men op dat moment of te weinig menskracht of andere werkzaamheden te verrichten....
peter de quaak (21-8-2017 om 09:45)
Ja tegenwoordig moet je zelf onderzoek doen. Die pet past ons allemaal.
Cookie-instellingen beheren