Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning vol rook door pannetje op het vuur

Toegevoegd: 22-08-2017, 13.18 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Een woning in Colijnsplaat is dinsdagochtend vol rook komen te staan nadat een pannetje op het vuur was blijven staan.


Rond 11.15 uur werd gemeld dat er brand woedde aan de Havelaarstraat. Omdat er nog iemand binnen zou zijn werd direct opgeschaald naar middelbrand. Er werden drie blusploegen gealarmeerd: Colijnsplaat, Goes en Kamperland.

Na aankomst van het eerste blusvoertuig bleek dat inmiddels iedereen buiten stond. Toen bleek dat er ook niemand gewond was geraakt kon de opgeroepen ambulance terugkeren. Nadat de vuurhaard was gelokaliseerd kon rond 11.25 uur het sein 'brand meester' worden gegeven.

De brandweer heeft de rook uit de woning geblazen. Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen met het afhandelen van de ontstane rook- en roetschade.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750