Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 241 km

Zwaargewonde bij val van steiger Kats

Toegevoegd: 22-08-2017, 13.46 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Bij werkzaamheden aan een woning in Kats is dinsdagmiddag iemand zwaargewond geraakt. Een ander liep lichtere verwondingen op.


Volgens de politie waren de twee rond 11.55 uur aan het werk bij een huis aan de Kerkstraat. Door onbekende oorzaak viel de steiger waarop zij stonden om. De twee vielen volgens de politie vervolgens twee tot drie meter naar beneden.

Er kwamen twee ambulanceteams en een traumahelikopter ter plekke om zich over de gewonden te ontfermen. Eén van de twee is per helikopter overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. De politie heeft de ongevalslocatie afgezet in afwachting van onderzoek door de Arbeidsinspectie.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan defilatroop (22-8-2017 om 17:22)
Hopelijk zijn het geen onverzekerde zzp ers.dan heb je echt een megaprobleem..zon smal steigertje is ook erg tricky zeker als je op grote hoogte moet werken sterkte voor de mensen die het is overkomen
Cookie-instellingen beheren