Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door reeks aanrijdingen op A58

Toegevoegd: 23-08-2017, 18.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Door vakantie- en recreatieverkeer is het vandaag extra druk op de A58 en dat is ook te merken aan het aantal ongelukken. 


Ter hoogte van knooppunt Markiezaat bij Rilland ging het omstreeks 17.25 uur mis. Toen kwamen net op de grens met Brabant twee auto's met elkaar in botsing. Er zou één persoon gewond zijn geraakt. Met name dit ongeluk zorgde voor flink wat oponthoud. Volgens de ANWB zorgde de aanrijding namelijk voor 40 minuten extra reistijd.

Rond 17.25 uur gebeurde een ongeluk tussen Arnemuiden en Lewedorp. Rond 17.30 en om 18.00 uur was het raak ter hoogte van Heinkenszand. Bij deze ongevallen raakte voor zover bekend niemand gewond en er ontstonden ook geen lange files.

Eerder vandaag gebeurden ook al botsingen op de snelweg. Rond 07.35 uur gebeurde een ongeluk bij Rilland en om 10.00 uur ging het mis ter hoogte van Krabbendijke.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (25-8-2017 om 08:52)
@Jacob, hou op joh, Nederlanders kunnen geen een van alle rijden, 1 groot inzichtloos drama dat nog niet eens begrijpt hoe een richtingaanwijzer werkt. Inhalen op een snelweg kunnen ze niet, kwakken hem op het aller laatste moment voor je neus en duiken na het invoegen meteen met 80 op de linkerbaan.
Vlissinger (24-8-2017 om 21:09)
Een ongelukje zit een klein hoekje. Ik hoop dat de betrokkenen niet al te erg geschrokken zijn. Vervelend allemaal.
jacob (24-8-2017 om 16:10)
@Vlissinger, Ja inderdaad véél beter dan de bestuurder die dit aso gedrag vertoonde.
Vlissinger (24-8-2017 om 09:36)
Jullie kunnen allemaal prima rijden, applaus weer!
jacob (24-8-2017 om 09:26)
Als je sommige bestuurders de vreemdste capriolen uit ziet halen ben ik er niet verbaasd over dat er div. ongevallen op de wegen plaats vinden. Zoals gisteren thv de afslag Heinkenszand, ineens kwam er een kleine zwarte auto tussen twee voertuigen vanaf de linker rijstrook de afrit op gevlogen. en via het verdrijvingsvlak weer naar de linker rijstrook. Zulk aso gedrag vraagt gewoon om ongevallen. Deze mensen horen gewoon niet in een auto thuis. En dit is maar één voorbeeld van zulke aso rijders. Er is gewoon veel te weinig toezicht op de weg.
Cookie-instellingen beheren