Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drie drugsdealers gepakt in half uur tijd

Toegevoegd: 23-08-2017, 18.32 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Tijdens een actie tegen drugsoverlast in het centrum van Goes heeft de politie vandaag in korte tijd drie arrestaties verricht.


Volgens de politie werd de actie gehouden in de Koepoort. Met name buitenlandse toeristen worden volgens de politie benaderd met de vraag of zij drugs willen kopen. Vandaag begaven agenten in burger in het gebied in de hoop zelf aangesproken te worden.

De actie had volgens de politie succes want binnen een half uur konden drie personen worden opgepakt. De komende tijd zal de politie vaker in het gebied op pad gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@. (29-8-2017 om 10:19)
Inderdaad, ons politie Vlissingen heeft hulp nodig van Duitse agenten, wat vast ook weer een vermogen kost. Daarbij ben ik van mening dat men als Politie zijnde in Vlissingen ook best een aardig woordje Duits moet kunnen voeren in het seizoen, kun je dat niet ga dan lekker werken als wijk agent in de polder. Maar nee, de Politie Vlissingen doet en/of durft gewoon heel weinig, ze zetten liever (ex-alcoholisten) als Buurtpreventie in, laat me niet lachen zeg, dat kun je toch niet serieus nemen. Het wordt tijd dan Den Haag eens flink gaat investeren in de Politie en het Leger want we gaan ze nog hard nodig hebben.
jeroen joosse (26-8-2017 om 19:19)
Nounou goed bezig hoor politie. Binnen de korste keren staan er weer andere ventjes, zolang er geen legale markt geregeld word. Deze strijd tegen drugs oneindig en maakt meer kapot dan de drugs zelf. Dit blijkt uit decennialange ervaring in landen waar er veel strenger word opgetreden dan nederland. Onbegrijpelijk dat de politie zo nodig zijn tijd hiermee moet verdoen terwijl nog geen kwart(!) van de misdrijven opgelost word.
. (25-8-2017 om 12:10)
@jeroen" VLISSINGEN - De politie heeft afgelopen week hulp van enkele Duitse collega's drie personen aangehouden tijdens een drugsactie. Twee agenten uit het Duitse Krefeld, die tijdens de zomermaanden in Resse assisteren, gingen eind vorige week samen met Nederlandse collega's in burger op pad. De twee werden op straat in Vlissingen aangesproken door straatdealers. Met hulp van het flexteam van de politie konden in korte tijd drie personen worden aangehouden. Eén van hen bleek een gebiedsverbod te overtreden. De drie zijn overgebracht naar Torentijd. De politie hoopt dat de actie de overlast als gevolg van straatdealers en drugstoerisme tegengaat. Dit is ook de reden dat de politie openlijk communiceert over de inzet van de Duitse agenten.
Jande filatroop (24-8-2017 om 18:29)
Alweer een succesje voor de politie!!kunnen ze wel gebruiken
A (24-8-2017 om 11:38)
Super! Ik hoop dat die gasten die regelmatig naast mijn huis bezig zijn er bij zaten en voorlopig niet los komen, ben ze namelijk spuugzat met hun klantjes....
p (24-8-2017 om 11:21)
bij de Jumbo in Goes op het laatste parkeer terrein bij Blokker en achter het ZLM gebouw in Goes noord staan ook dealers s,avonds verdekt opgesteld in veel te grote pooierbakken
Cookie-instellingen beheren