Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wonder boven wonder geen letsel bij botsing

Toegevoegd: 24-08-2017, 16.55 uur
Foto 6 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (30-8-2017 om 10:37)
Yep de boom is er en dient er te blijven, alles weghalen heeft geen zin. zelfs op de oceaan gebeuren er ongelukken
Middelburger (26-8-2017 om 23:36)
Gewoon de gemeente aanklagen ivm het losse grint. krijg je geen gehoor gooi je het op racisme of etnisch profileren dan hangen ze altijd !!!. Niet normaal want gewoonlijk kun je deze weg met 120 + nemen. laat ze maar boeten
@jaapverkeer (25-8-2017 om 22:50)
Wat een onzin schrijft u weer ! deze weg is net vrij gegeven na werkzaam heden. en ligt vol met los grint. er staan duidelijk waarschuwings borden met 30 en gevaar !!! meneer komt met 70+ aangereden incl inzittende. en het is de schuld van de gemeente ? natuurlijk we zullen nu in elke polder en natuur vangrail uitloopstroken en grindbakken plaatsen. zodat tokkies hun racebaan kunnen houden ipv zij hun verstand gaan gebruiken. lekker logies jaapverkeer. man,man,man !
Jose (25-8-2017 om 22:00)
jaapverkeer; Het enige wat helpt zodat er niemand meer tegen een boom rijdt is...auto's afschaffen. Uw verhaal rammelt vind ik. Je moet er toch niet aan denken dat er langs elk binnenweggetje vangrails staan? Mensen moeten zich gewoon houden aan de regels. En ja, er zullen als er auto's, fietsers en allerhande voertuigen blijven bestaan ongelukken gebeuren. Maar door respect te hebben voor je medeweggebruikers en je gezonde verstand te gebruiken zullen er veel minder ongevallen gebeuren. En tot slot; iedereen doet wel eens iets stoms in het verkeer maar houdt je je aan de aanwijzingen dan zal het leed minder zijn denk ik.
Rob (25-8-2017 om 18:50)
Typisch weer zo'n tupperware "sportwagentje". Wanneer leren die petjes nu eens dat je met dit soort boodschappenwagentjes niet snel hoort te rijden. Ze hebben de wegligging van een natte krant, voor dit soort auto en z'n bestuurder zijn de snelheids borden zeker van toepassing. Ja ik heb zelf in m'n jonge jaren ook vaak te hard gereden maar niet in zo'n lullig koekblikje met blèrpijp met spoilers etc.
jaapverkeer (25-8-2017 om 10:50)
alles wordt er aan gedaan om de veiligheid te vergroten... behalve dat we er voor zorgen dat mensen NIET tegen een boom kunnen rijden. Geen vangrail geen uitloopstrook, grindbak o.i.d. niets. Gewoon naast de wegkant een boom.
Cookie-instellingen beheren