Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Wiel verloren op N57, aanhanger geschaard

Toegevoegd: 25-08-2017, 16.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Havenpoortweg (N57) bij Middelburg is vrijdagmiddag een auto met aanhangwagen geschaard.


Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur op de rijbaan tussen de rotonde Prooijenspark / Klarenbeek en die bij Ramsburg / Veerse Poort. Een Duitse personenauto was onderweg richting de snelweg toen de aanhangwagen plotseling één van diens wielen compleet verloor. Hierdoor klapte ook nog één van de andere banden van de aanhanger.

De combinatie begon te slingeren, raakte de middengeleider en een verkeersbord en draaide 180 graden zodat zowel de auto als de aanhanger in tegengestelde richting kwamen te staan. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de aanhanger losgekoppeld en vervolgens zowel de auto als de aanhangwagen geborgen.

Vanwege het ongeluk moest één rijstrook worden afgesloten. De politie zorgde er samen voor dat het verkeer veilig over de andere rijstrook kon passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper; (25-8-2017 om 23:38)
dit heeft niets met het wiel te maken, ik denk eerder aan een afgebroken naaf, de remtrommel zit op de foto te zien nog aan het wiel vast. Bumper;
Peet (25-8-2017 om 18:56)
Oh bekende aanhanger.. Die duitsers stonden vannacht toen ik van mijn werk kwam bij Zelzate over de grens aan de wielen te sleutelen volgens mij.. Zelfde soort jeep en witte kar