Motorrijder zwaargewond bij botsing Deltaweg

Toegevoegd: 26-08-2017, 15.07 uur - Update: 26-08-2017, 16.28 uur

Foto 9 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (28-8-2017 om 17:09)
& Christ, keurig reactie, recht uit de praktijk Netter en betrouwbaarder dan die van Kees vanachter een computer! Ik ken de betreffende motorrijder ook van jongsaf. Toen hij 18 jaar was had hij al geen wilde haren, en die zijn er later ook niet bijgekomen. Volgens mij heeft hij 45 jaar lang geen schade gereden. Van harte sterkte en beterschap voor de Bruse motorrijder en andere betrokkenen toegewenst. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje.
Tonnie (28-8-2017 om 12:54)
's Zomers is het druk op die weg. Er wordt niet hard gereden, maar soms te dicht op elkaar. Je ziet niet waar er voor je geremd wordt en dan kun je verrast worden door plotseling sterk remmen van je voorganger. Afstand houden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor wat achter je rijdt is dat veiliger. Sterkte aan de motorrijder en aan de automobilist, die moet zich ook rot geschrokken zijn.
Christ (28-8-2017 om 07:57)
De motorrijder reed 65, hooguit 70 voordat het ongeval plaatsvond. Hij hield ook netjes afstand. Helaas heeft de meneer simpelweg niet gezien dat het verkeer voor hem plotseling ging remmen. Hij is zonder zelf te remmen vol op de auto voor hem geklapt en vervolgens zelf hoog door de lucht gelanceerd. Ik hoop dat het goed komt met de motorrijder. Ik ben er erg van geschrokken. Het gebeurde recht voor mij, ik reed er achter. Ook de bestuurder van de oranje BMW waar de motorrijder achterop is geklapt heeft mijns inziens niets geks gedaan. Zijn remactie was een reactie op plotseling remmen van het verkeer voor hem. Er werd weliswaar fors geremd, maar het was beslist geen noodstop. Ook hem treft geen blaam.
eva (27-8-2017 om 09:23)
Gisteren wandelde ik op de dijk langs de Delta weg. Het was druk veel verkeer beide kanten op maar niemand die te hard reed zeker de vele motoren niet, Netjes op afstand van elkaar. Maar al weken denk ik wat is Zeeland overvol met verkeer. Er is ook nergens fatsoenlijke uitwijkruimte,kortom n oordeel is zo snel geveld maat heeft weinig zin als je er niet bij bent geweest.Ik wens alle betrokkenen sterkte ,ik weet zetf wat een ogenschijnlijk onschuldige aanrijding voor gevolgen kan hebben. De verkeerssituatie in Zeeland moet ge evalueerd.Teveel aanbod teveel files te weinig veilige wegen.
ger (27-8-2017 om 07:51)
@kees je heb gelijk hoor je hoort ze weer van verre de bromvliegen, maar zoals @mchael schrijft bij 80 kan het dus ook gebeuren als je niet oplet.... dus dan rijd je volgens mij ook als een gek....
Peter (27-8-2017 om 02:41)
Gezien de schade aan de auto heeft de motor rijder zeker niet 120 gereden. En ik hoop dat de motor rijder weer snel op de been is