Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 274 km

Motorrijder zwaargewond bij botsing Deltaweg

Toegevoegd: 26-08-2017, 15.07 uur - Update: 26-08-2017, 16.28 uur
Foto 18 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (26-8-2017 om 23:31)
Meneer Kees, ik was bezig om een heel verhaal aan U te schrijven. Ik heb het maar gewist. Het heeft geen zin. U weet toch vanachter Uw computer hoe het gegaan is nietwaar?
Ws (26-8-2017 om 23:14)
Mensen ik zit hele dagen op de weg en zie en maak veel mee onderweg, de oorzaak van ongelukken is dan ook vaak hufter gedrag van automobilisten die een andere weg gebruiker niks gunnen , wat mij ook opvalt is dat er veel onnodig geremd word plotseling om dat er wat te zien is , en mensen vergeten dan even in hun spiegel te kijken of er iemand achter hun rijd, ik ken de motorrijder en weet dat hij een keurige bestuurder is en goed kan rijden als anticiperen , dus geen voorbarige conclusies trekken mensen ! Als er iemand vol op de rem gaat staan omdat ze dat grappig vinden kan er een ongeluk gebeuren en dat is ook hier t geval geweest ! Gelukkig maakt hij het redelijk.
f (26-8-2017 om 23:02)
Ja natuuuuuuurlijk is het weer de schuld van de motorrijder! Kijk nou eens goed beste 'deskundigen', een honda vfr 750 (toermotor) van vóór de eeuwwisseling en een bestuurder van 63 jaar oud> ik denk niet dat de beste man in de categorie gevaar voor de samenleving valt hoor! Niemand toevallig die de bestuurder/ster verdenkt van appen/bellen/andere domme actie onderweg in het oranje gepimpte M5 (lookalike?) monster? Sterkte voor alle betrokkenen,mvg,f
Matthijs (26-8-2017 om 22:14)
@Wim, Niet/te laat gezien?? Dan mag de motorrijder, na zijn hopelijk spoedige herstel, zich in het vervolg toch maar beter laten rijden. 1, het is hartstikke druk op die weg dus moet je gewoon opletten en 2, die auto is zo fel oranje dat het bijna pijn doet aan je ogen en het onmogelijk is om deze niet te zien.
Alex (26-8-2017 om 21:26)
Was je erbij kees je weet het zo goed
Daniel (26-8-2017 om 20:16)
Strekte voor alle partijen, want je zult de boodschap maar thuiskrijgen. Ik heb de motor zien liggen....wat een ravage! Maar er me wel van het hart : is het geen "wielrijder" dan is het wel een motor-rijder.... Ook bij BN/de Stem vandaag een ongeluk met een motor- rijder. Maar als je beide groeperingen ziet rijden etc. in het verkeer...man..man.. dan moet er echt iets veranderen in de mentaliteit, toch? Helaas door alle bezuinigingen de laatste 10/15 jaar is controle er ook bijna niet meer. Ook dat moet veranderen. En ik weet van agenten....dat dat ook moet gaan gebeuren!! Hopelijk na de formatie...?
Cookie-instellingen beheren