Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto in sloot, bestuurder drinkt 5x te veel

Toegevoegd: 27-08-2017, 10.27 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is zaterdagmiddag iemand met zijn auto in een sloot gereden. De bestuurder was vermoedelijk onder invloed van alcohol.


Volgens de politie reed de man, een 29-jarige inwoner van Heikant, met zijn mintgroene Suzuki Alto in een sloot bij de Fransestraat in Hulst. De bestuurder van een witte bestelauto heeft geholpen het voertuig weer op de weg te krijgen.

De 29-jarige werd rond 11.45 uur bij zijn woning aangehouden omdat hij vermoedelijk dronken achter het stuur had gezeten. De verdachte blies op het politiebureau 1130 Ug/l. Dat is bijna 5 maal de toegestane hoeveelheid.

De politie is op zoek naar de bestuurder van het busje. “Dit zou een belangrijke getuige voor ons kunnen zijn. Bent u de bestuurder? Neem dan contact op via 0900-8844”, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
X (28-8-2017 om 09:19)
Als je de boetes en procedures en de gevolgen optelt kom je hier echt niet straffeloos mee weg hoor.Je kunt wel een boete uitschrijven van 10000 euro,en dan?werkloos,in de bijstand en de boete wordt niet betaald want van een kale kip kun je niet plukken.
Michel van D (27-8-2017 om 16:03)
Je hebt helemaal gelijk Jacob. 5x teveel ongeveer 5 pilsjes. Dat is natuurlijk een veel te groot risico voor de maatschappij. De boetes zijn al megahoog, zeker omdat er een cursus bovenop komt van maar €700,- Ze moeten 4x zo hoog worden want dan komen die mensen totaal niet verder in de put ofzo
Bumper; (27-8-2017 om 15:44)
auto in de sloot, bestuurder drinkt 5 x te veel, dus nu is de sloot droog komen te staan? Ja Jacob dat hebben we te danken aan dat stelletje slapjanussen die de strafmaat bepalen. die slaan dan heel interessant met dat hamertje ,, en dit is mijn uitspraak" maar verder gebeurd er niet veel, het ergste is nog dat wij met z,n allen daar het salaris voor ophoesten. Bumper;
jacob (27-8-2017 om 11:40)
Wederom een bestuurder die te diep in het glaasje heeft gekeken. Gelukkig zijn hierbij geen so,s., gevallen. Het wordt hoogtijd dat men torenhoge boetes en cel straffen gaat opleggen aan drank rijders. Het is gewoon schandalig dat dit nog dagelijks voorkomt. Je zal er maar mee te maken krijgen en als so., de dupe zijn van zulke aso's.
Cookie-instellingen beheren