Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Dronken motorrijder gaat onderuit in Souburg

Toegevoegd: 27-08-2017, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Op de Amstelstraat in Oost-Souburg is vannacht een motorrijder gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk. Hij was vermoedelijk onder invloed van alcohol.


Rond 01.45 uur waren agenten bij eenzijdig ongeluk op de Lekstraat in Oost-Souburg. Ter plekke was een man tegen een paaltje gereden. Toen de dienders bezig waren met het afhandelen van de schade zagen zij plotseling een motorrijder voorbijkomen die geen helm op had en weinig controle over zijn voertuig leek te hebben.

Enkele minuten later werd gemeld dat op de Amstelstraat een ongeluk was gebeurd. Ter plekke werd echter geen motor of bestuurder meer aangetroffen. Een aantal mensen vertelde de politie even later dat in hun woning een gewonde man zat. Er werd een ambulance opgeroepen en de man is naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie was de gewonde man, een 26-jarige inwoner van Oostburg, vermoedelijk de bestuurder van de motor. Toen de politie bij de man een blaastest wilde afnemen weigerde hij dit. Hierop is direct zijn rijbewijs ingenomen. De zaak wordt nog verder onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (27-8-2017 om 16:36)
Dat is alweer de 2e motorrijder in 2 dagen die onderuit gaat door zichzelf. Eerst op de Deltaweg vol op een auto geklapt. Geen rekening houden met ander verkeer. En nu een die zwaar beschonken op de motor zit. Deze heren geven een zeer slechte naam aan de motorrijders die zich wel goed gedragen.
Cookie-instellingen beheren