Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie rijdt auto met dieven klem op N59

Toegevoegd: 28-08-2017, 07.57 uur - Update: 28-08-2017, 11.04 uur
De politie wist het voertuig klem te rijden op de N59.
De politie wist het voertuig klem te rijden op de N59.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft vannacht een auto klemgereden met daarin vier personen. Het voertuig werd gezocht vanwege een inbraak.


Een getuige had gezien dat rond 02.30 uur enkele personen in de Mastgatstraat in Zierikzee bezig waren om in te breken in een bestelbus. Toen de politie onderweg was werd gemeld dat de dieven er in een stationwagen vandoor waren gegaan.

“Niet lang daarna zagen wij vanuit Zierikzee een auto de Nieuwe Koolweg (N59) oprijden. Nadat de bestuurder het idee kreeg dat hij gevolgd werd, ging deze er met hoge snelheid vandoor. Er werden snelheden van meer dan 180 kilometer per uur gehaald", zo vertelt de politie.

Twee politievoertuigen probeerden de auto klem te rijden maar de vluchtauto keerde plotseling. De beide surveillanceauto's konden de stationwagen echter alsnog klem rijden. De vier inzittenden werden aangehouden. Het gaat om twee mannen van 25 en 44 jaar oud uit Melissant, een 48-jarige man uit Tiel en een vrouw van 30 uit Rotterdam.

De auto is in beslag genomen. De eigenaar van het busje deed aangifte en de zaak wordt verder onderzocht door de recherche.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren