Weerbericht:
Enkele winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel schade na inbraak in brillenwinkel

Toegevoegd: 28-08-2017, 15.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - Inbrekers hebben afgelopen nacht hun slag geslagen bij een brillenwinkel aan de Oude Kerkstraat in Sluis. Er werd veel geweld gebruikt om de ruiten in te slaan.


Verschillende politie-eenheden werden na de melding naar de winkel gestuurd. De daders waren echter al gevlogen. Wat overbleef was veel schade en enkele legen plekken in de etalage waar brillen hadden gelegen.

Er is in de ruime omgeving naar de daders gezocht maar niemand is aangehouden. De recherche heeft de diefstal in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan defilatroop (28-8-2017 om 23:45)
Als ondernemer ben je toch weer flink de klos,tegenwoordig is echt helemaal niets meer veilig..hopelijk kunnen camerabeelden opheldering geven?maar als daders niet meteen gepakt worden is het vaak een lastig verhaal.helaas.worden ze wel gepakt dan krijgen ze ook nog eens een strafje wat totaal niet in verhouding staat met wat ze hebben aangericht..
Kees (28-8-2017 om 19:03)
Wat moet je met zoveel brillen? In je eigen filiaal verkopen misschien? Of voor een brillenzaak in het buitenland?
Cookie-instellingen beheren