Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond na ongeluk in Goes

Toegevoegd: 29-08-2017, 15.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 50-jarige vrouw uit Nisse is dinsdagmiddag gewond geraakt na een ongeval in Goes.


De vrouw reed rond 13.25 uur met haar snorfiets over de ’s-Gravenpolderseweg toen zij ter hoogte van het Pykeswegje een fietsster inhaalde. Bij de inhaalmanoeuvre kwamen de vrouw en de fietsster met elkaar in botsing en vielen.

De 14-jarige fietsster uit ’s-Gravenpolder raakte niet gewond. De vrouw raakte gewond aan haar hoofd en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
benieuwd (30-8-2017 om 20:08)
nou kees zat je achterop ofzo , om dat je het zo goed weet met verschil van 30km
John (29-8-2017 om 22:26)
Ik zag het gebeuren toen ik met mijn auto langs het fietspad reed. Ik heb mijn auto op het fietspad gezet om de voorbijgaande fietsers langs die mevrouw te geleiden en 112 gebeld. Gelukkig was er nog een man en een vrouw die ook stopten en het slachtoffer hebben bijgestaan. Ook heeft de vrouw uit de gestopte cabrio het meisje bijgestaan die bij het ongeluk betrokken was. Ambulance en politie waren er snel en hopelijk komt het met die mevrouw allemaal weer goed. Ben benieuwd hoe het nu met die mevrouw gaat? Misschien reactie via de redactie ?
Kees (29-8-2017 om 19:13)
Dat krijg je met een snelheidsverschil van 30 km
Cookie-instellingen beheren