Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepdrogerij opgerold in Vlissingen

Toegevoegd: 29-08-2017, 16.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In een woning aan de Jan van de Capellelaan in Vlissingen heeft de politie dinsdagmiddag een hennepdrogerij opgerold. Er zijn twee personen aangehouden.


De politie trof in de woning bijna een kilo aan henneptoppen aan. Tevens werd er een groot geldbedrag in beslag genomen.

Twee verdachten die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man uit de gemeente Veere en een 28-jarige man uit Doetinchem.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (30-8-2017 om 10:02)
Moeten mensen doen ? Ben je niet goed bij je hoofd Jan ? Niemand MOET criminele activiteiten plegen om rond te komen hé !!! Werken is de normale en fatsoenlijke manier..Die jongeren willen niet meer werken voor 1000 euro per maand dat is te min voor ze, horeca worden ze moe van en vakkenvullen is voor losers zeggen ze.. Ze willen allemaal een iPhone 7 en een meisje die het ´cool´ vind hun vriendje stoute dingen doen voor geld.. Spannend.. MISDAAD LOONT NIET EN NOOIT !!! Gewoon werken voor je geld en sparen en niet teveel hebzucht kweken......... Normen waarden en respect
@Jan (30-8-2017 om 01:25)
Dit moeten mensen al vaak doen, om simpel hun zorgverzekering te kunnen betalen. En wat heeft u gestemd ??? precies en dan vraagt u zicht nog af...... Goed bezig Jan
Jan defilatroop (29-8-2017 om 23:07)
Heel erg vaak hoor je van hennepteelt,veel wordt er opgerold en ook heel veel niet.meer dan 4 of 5 plantjes is verboden volgens de wet.en dus strafbaar..toch wordt er op aardig grote schaal geteeld.illegaal dan..voor degenen die dit doen is het snel veel geld verdienen tenzij ze gepakt worden.. Ik vraag me wel eens af.zouden er zoveel mensen dit doen om van hun opgebouwde schulden af te komen??
Cookie-instellingen beheren