Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Shovel uitgebrand langs Deltaweg bij Kats

Toegevoegd: 29-08-2017, 19.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

KATS - Op de parallelweg langs de 1e Deltaweg (N256) bij Kats is vanmiddag een shovel uitgebrand. De brand zorgde voor een forse rookontwikkeling.


De brand werd rond 15.40 uur opgemerkt. De brandweer rukte gelijk uit met twee blusvoertuigen en een waterwagen. De felle brand was snel onder controle. De shovel brandde volledig uit.

Om 18.10 uur rukte de brandweer opnieuw uit. De shovel begon tijdens het bergen te roken. De brandweer is ter plaatse gekomen voor nabluswerkzaamheden. Over de oorzaak van de brand is verder niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daniel (29-8-2017 om 20:37)
Was een zeer triest gezicht! Was gen redden meer aan. Volgens de chauffeur is zijn rem blijven hangen met brand tot gevolg. Zelfs tot na 20.30 uur bezig met de opruim- en reiniging bezig! Puim voor alle diensten die erbij betrokken zijn/waren....