Grote bende na inbraak parfumerie Sluis

Toegevoegd: 30-08-2017, 11.11 uur - Update: 30-08-2017, 16.17 uur

Door: Roland de Jong

SLUIS - Een parfumerie in de Kapellestraat in Sluis is vannacht het doelwit geweest van een inbraak. Er is niemand aangehouden.

Een getuige belde rond 04.30 uur de politie omdat hij glasgerinkel had gehoord. Toen agenten ter plekke kwam, zagen zij dat er was ingebroken in de parfumzaak. “Het glas van de voordeur was kapot en in de winkel was het een grote bende”, aldus de politie.

De eigenaar van de parfumerie kwam ter plaatse en heeft een voorlopige inventarisatie gemaakt van wat er allemaal is weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is echter nog niet bekend. De eigenaar heeft aangifte gedaan.

Agenten hebben een onderzoek ingesteld. Inmiddels zijn ook getuigenverklaringen opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (31-8-2017 om 06:58)
Of we sluiten de grenzen Jacob, scheelt nog meer ellende
jacob (30-8-2017 om 12:05)
Gaat lekker in Sluis alweer een inbraak met veel buit en schade. Eens temeer blijkt dat de reorganisatie van de Politie steeds meer zijn vruchten af werpt voor de criminelen. De agent op straat staat daad werkelijk in zijn hemd. Te weinig collega's en een hoog ziekte verzuim. Maar daar ligt de Korps!? leiding allang niet wakker van die zitten hoog en droog met een riant salaris.