Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gaslek Krabbenkreekstraat Sint-Philipsland

Toegevoegd: 30-08-2017, 15.56 uur
Door: Roland de Jong

SINT-PHILIPSLAND - De brandweer is woensdagochtend opgeroepen voor een kleine gaslekkage in Sint-Philipsland.


In de Krabbenkreekstraat werden rond 09.50 uur werkzaamheden uitgevoerd. Hierbij werd een gasleiding geraakt en ontstond volgens de brandweer een kleine lekkage. De blusploegen van de posten Sint-Annaland en Sint-Philipsland werden vervolgens opgeroepen om ter plekke te gaan.

De brandweer heeft ter plaatse metingen uitgevoerd en het incident overgedragen aan energiebedrijf Enduris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (31-8-2017 om 10:59)
wat een geldverspilling weer, overgedragen aan energiebedrijf staat er dan als laatste die sowieso altijd al komen voor gaslek/lucht. Voor die ene keer dat de brandweer echt nodig is bij gaslucht komen ze wel erg snel en erg graag uit hun garage geldverspilling is het gewoon wachten bandweer totdat het energiebedrijf je hulp vraagt is veel ...........
Cookie-instellingen beheren