Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Politie ontmantelt vier hennepkwekerijen

Toegevoegd: 31-08-2017, 15.38 uur
De kwekerij aan de Scottweg in Goes.
De kwekerij aan de Scottweg in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft woensdag op vier locaties in de provincie hennepkwekerijen geruimd. Twee mensen zijn aangehouden en 539 planten zijn in beslag genomen en vernietigd.


Aan de Scottweg in Goes zat er een kwekerij gevestigd in een bedrijfspand. Hier werden 252 planten aangetroffen. Er wordt door de recherche aanvullend onderzoek gedaan. Aan de Nieuwstraat in Koewacht is een kwekerij met 194 planten ontdekt. Ook werd de stroom hier illegaal afgetapt. De bewoner is opgepakt.

In een garagebox aan het Draaiweitje in Borssele zijn 93 planten in beslag genomen. Er is niemand aangehouden Bij een pand in de Roofvogelstraat in Heinkenszand trof de politie een hennepkwekerij die niet meer in gebruik was. De kwekerij is vernietigd. De 27-jarige bewoner is aangehouden en na verhoor in vrijgesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ali chemicalie (1-9-2017 om 10:23)
Goeie actie van de politie weg met al die drugs troep en alles wat erbij komt kijken
Cookie-instellingen beheren