Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Zaterdag kans op een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Duo vast op verdenking woninginbraak

Toegevoegd: 01-09-2017, 10.05 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De politie heeft vannacht een man en een vrouw aangehouden op verdenking van woninginbraak. Dat gebeurde in 's-Heer Hendrikskinderen.


Een getuige belde rond 00.15 uur de politie omdat deze een verdachte situatie had waargenomen op de Oude Rijksweg. De meldkamer stuurde agenten op pad en ter plekke zagen ze een ingeslagen raam en spullen die bij de voordeur van een woning lagen.

Volgens de politie kwam er geluid uit de woning maar reageerde niemand toen men begon te roepen. Nadat een hondengeleider van de politie zijn viervoeter te voorschijn had gehaald kwamen er alsnog twee mensen naar buiten.

“Deze man en vrouw konden geen aannemelijke verklaring afleggen en we hebben ze daarom aangehouden op verdenking van woninginbraak. Het gaat om een 45-jarige man uit Nijmegen en een 42-jarige Poolse vrouw. Ze zitten nog vast voor nader onderzoek”, aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren