Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en een enkele bui, morgen regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verkeerspolitie vordert twee rijbewijzen in

Toegevoegd: 01-09-2017, 15.59 uur
Bij Hoofdplaat werd iemand betrapt die (na correctie) 89 kilometer per uur te hard reed.
Bij Hoofdplaat werd iemand betrapt die (na correctie) 89 kilometer per uur te hard reed.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De verkeerspolitie heeft vandaag de rijbewijzen van twee personen ingenomen. Dat gebeurde in Hoofdplaat en bij Goes.

Op de Westlangeweg bij Hoofdplaat werd iemand betrapt die na correctie 89 kilometer per uur te hard reed. Hij was namelijk gesnapt met een gereden snelheid van 175 kilometer per uur.

Het rijbewijs van een 28-jarige man uit de gemeente Vlissingen moest zijn rijbewijs inleveren nadat hij op de A58 bij Goes was betrapt op gevaarlijk rijgedrag. Dit gebeurde volgens de politie naar aanleiding van een melding van een oplettende burger.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin (1-9-2017 om 19:41)
Eindelijk eens controle bij Hoofdplaat. Het is daar gewoon een racebaan met dat sluipverkeer. Ook Nummer Een en Driewegen worden dan niet gespaard en wordt er nauwelijks gas terug genomen. Ook veel te veel vrachtverkeer dat er niks te zoeken heeft rijdt veel te snel!!