Weerbericht:
Perioden met zon, morgen bewolkt en in de noordelijke helft af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer knipt deur uit auto na ongeval

Toegevoegd: 02-09-2017, 05.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

NOORDGOUWE - Bij een eenzijdig ongeval ter hoogte van Noordgouwe is in de nacht van vrijdag op zaterdag tenminste één persoon gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 03.10 uur plaats op de Kloosterweg ter hoogte van de Roterijdijk. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in een sloot terecht. De auto kwamen tientallen meters verderop in de sloot tot stilstand.

Omdat de bestuurder mogelijk niet zelfstandig uit het voertuig kon komen werd de brandweer opgeroepen. Ook meerdere ambulances en een traumahelikopter rukten uit. De brandweer heeft een deur uit de auto geknipt om een inzittende te bevrijden. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ingezet.

Hoeveel personen er in de auto zaten is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750