Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder Noordgouwe reed onder invloed

Toegevoegd: 02-09-2017, 09.50 uur
Het ongeval in Noordgouwe.
Het ongeval in Noordgouwe.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

NOORDGOUWE - De bestuurder die gewond raakte bij het eenzijdige ongeval in Noordgouwe afgelopen nacht reed onder invloed van alcohol. Het gaat om een 48-jarige man uit Schouwen-Duiveland.


De auto kwam, net voor de kruising met de Roterijdijk, door onbekende oorzaak in de berm terecht en sloeg meerdermalen over de kop. De auto belandde met de neus in tegengestelde richting in de sloot. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was de bestuurder aanspreekbaar.

De brandweer knipte het portier aan de passagierskant uit de auto waarna de man zelf uit de auto klom. De politie constateerde dat de man onder invloed verkeerde. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar een bloedtest is afgenomen om het promillage vast te stellen.

Volgens de politie liep de man vermoedelijk een breuk in zijn nek op door het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (2-9-2017 om 10:30)
Die heeft vermoedeiuk? zijn lesje geleert ,als hij er verder niets ergs aan over houd.
eva (2-9-2017 om 10:09)
tja,natuurlijk hoop ik dat hij hersteld maar wat ben ik dan toch "blij"dat hij alleen zichzelf verwondt heeft en niemand heeft aangereden met zijn domme actie en hoop dat ie een hele hele wijze les gaat leren.
Cookie-instellingen beheren