Weerbericht:
Eerst nog enkele buien. Vannacht en morgenochtend (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond na botsing Arnemuiden

Toegevoegd: 02-09-2017, 20.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Een motorrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt na een botsing met een bestelbusje op de Calandweg bij Arnemuiden.


Het ongeval vond rond 16.30 uur plaats ter hoogte van het vliegveld. De politie en ambulance zijn ter plaatse gegaan en de motorrijder is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Over de toedracht van de aanrijding is nog niks bekend. De motorrijder is door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen met de bestelauto. De beschadigde bestelbus is weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (4-9-2017 om 10:02)
Lijkt mij gevalletje eigen weghelft onduidelijk, sommige hebben wel een hele brede denkbeeldige weghelft.....
Marco (3-9-2017 om 13:12)
Wilde de bestelauto misschien links afslaan en heeft de snelheid van de groene bromvlieg onderschat. Of misschien helemaal niet gezien. Of de bestuurder van de bestelauto heeft geen richting aangegeven ? Aan de beschadiging te zien kwam reden de 2 voertuigen in dezelfde richting.