Weerbericht:
Bewolkt en regen, van het zuidwesten uit droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode gevonden in bossen bij Biervliet

Toegevoegd: 03-09-2017, 19.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

BIERVLIET - In een natuurgebied bij Biervliet is zondagmiddag een stoffelijk overschot gevonden. De vondst werd gedaan in de bossen nabij de Havenstraat.


Er is door de technische recherche onderzoek verricht. De brandweer is ter plaatse gekomen om een doorgang te maken in de bossen naar de plaats delict. Hiervoor zijn takken weggezaagd.

Het stoffelijk overschot is vervolgens afgevoerd door een begrafenisondernemer. De politie gaat op dit moment niet uit van een ongeval of een misdrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (5-9-2017 om 15:58)
Ik begrijp de reactie van 't vlindertje wél. Je ligt niet zomaar een stuk van het pad in de bossen. Zo zelfs dat de autoriteiten zich een weg moeten zagen naar je lijk. Wat dan wel weer een vraag oproept; hoe heeft de 'vinder' het lijk dan ontdekt als dat blijkbaar 'verstopt' lag
marja (4-9-2017 om 18:22)
vee sterkte voor de nabestaanden en inderdaad heel erg droevig maar vlindertjeindelucht!!!je mag niet oordelen over wat er is gebeurd totdat het forensisch onderzoek alles klaar heeft en weet wat er is gebeurd want het kan ook zijn dat de persoon een hartstilstand heeft gehad en daardoor misschien voor het overlijden onwel is geworden en hulp heeft gezocht....maar suiside kan natuurlijk ook en dat is zeer eenzaam als dat zo is
Michel (4-9-2017 om 16:50)
@vlindertjeindelucht, heeft u ook gedacht aan een hartstilstand. Om gelijk uit te gaan van zelfmoord gaat mij te ver.
Vlindertjeindelucht (3-9-2017 om 22:01)
Wat een droevig bericht. Als er geen misdrijf of ongeluk heeft plaats gevonden heeft deze persoon zichzelf dus wellicht van het leven beroofd. Wat eenzaam.